VIDEO Izraelski mafijaši ubijeni u Meksiku, žena ih ubila pa pokušala pobjeći

Screenshot: YouTube

ŽENA s plavom perikom osumnjičena je za ubojstvo dvaju istaknutih pripadnika izraelskog podzemlja u restoranu u Mexico Cityju. 

Alona Azulaya (41) i Benjamina Yeshuruna Sutchija (44) ubila je u srijedu žena koja je nakon uhićenja rekla da je riječ o "zločinu iz strasti", javlja BBC

Policija, međutim, istražuje pozadinu zločina ne bi li utvrdila da je riječ o "izravnavanju računa" između dviju međusobno suprotstavljenih kriminalnih skupina. 

"Zločin iz strasti odbačen je kao motiv ubojstva. Jučerašnji zločin naveo nas je na pokretanje istrage o međusobnom suparništvu između dviju zločinačkih skupina", potvrdila je glasnogovornica tužiteljstva Ulises Lara. 

Mafijaški obračun? 

Izraelsko veleposlanstvo u Meksiku izjavilo je da su oba ubijena muškarca imala kriminalne dosjee u Izraelu i Meksiku te da je Sutchi bio poznat u izraelskom kriminalnom miljeu. 

Policijski izvori govore da nema sumnje kako je riječ o ubojstvu naručenom od drugog Izraelca. 

Žena koja je izvršila ubojstvo i pokušala pobjeći s mjesta zločina, a koju su meksički mediji imenovali Esperanza N, rekla je da je muškarce napala uslijed romantične veze na društvenim medijima koja je otišla u krivom smjeru. 

Policija istražuje moguću povezanost s trgovinom drogom, prodajom oružja i pranjem novca te vjeruje da je žena radila s najmanje tri ortaka.

Pročitajte više