VIDEO Kadirov objavio snimku na kojoj njegov sin mlati čovjeka koji je spalio Kuran

Screenshot: Twitter

RAMZAN Kadirov, čečenski vođa i jedan od najbližih Putinovih suradnika, prošlu je srijedu demantirao glasine da je na samrti. Videosnimka je objavljena na službenom kanalu čečenskog vođe.

"Bogu svemogućemu hvala, živ sam i dobro i uopće ne razumijem zašto bi trebalo biti galame čak i da sam bolestan?" navodi se u objavi koju je navodno napisao sam Kadirov.

Sad je na njegovom kanalu objavljena nova snimka. Na njoj je, kako piše Nexta, njegov sin Adam. On na snimci mlati Nikitu Žuraleva, čovjeka koji je optužen da je spalio Kuran.

"Još uvijek postoje sporovi na internetu o činjenici da je Adam Kadirov premlatio spaljivača časnog Kurana Nikitu Žuravela, sudionika specijalnih službi Ukrajine. Je li to istina ili ne?

Pretukao ga je i učinio pravu stvar. Štoviše, smatram da treba strogo kazniti svakoga tko se ogriješi o bilo koje sveto pismo, uključujući i one koji ga demonstrativno spaljuju. Naša zemlja ima jedinstven zakon koji štiti vjerske vrijednosti i njih štiti država na najvišoj razini", napisao je Kadirov na svom Telegram kanalu.

"Bez pretjerivanja, da, ponosan sam na Adamov čin", dodao je Kadirov.

Pročitajte više

 

Pročitajte više