Video: Mrtvozornik se u 16 godina "seksao" sa 100 leševa?

BIVŠI zaposlenik mrtvačnice u američkom gradiću Hamiltonu možda je u 16 godina svog rada imao seksualne odnose sa stotinu trupala, navode tužitelji.

Kenneth Douglas, bivši mrtvozornik u noćnoj smjeni, već služi godinu dana zatvorske kazne nakon što je prošle godine priznao kako je imao seksualne odnose s tijelom 19-godišnje Karen Range. Range je ubijena i gotovo joj je odrezana glava.

Moglo bi biti 100 tijela?

Sada su istražitelji našli dokaze za još najmanje dva tijela s kojima je Douglas ulazio u ljubavne igre. Provodi se detaljna istraga koja bi trebala utvrditi koliko je tijela Douglas oskvrnuo tijekom svojih 16 godina rada u noćnoj smjeni u mrtvačnici, a pretpostavlja se da bi se moglo raditi o brojci od 100.


Douglas je slučajno otkriven pri svojim nedjelima kad je prošle godine prekršio uvjetnu kaznu zbog drugog kaznenog djela. Tada mu je uzet DNK i po standardnoj proceduri provučen kroz bazu, pri čemu je otkriveno da sperma na tijelu Karen Range pripada njemu.

Zbog oskvrnuća tijela Karen Range već služi godinu dana zatvorske kazne, a sada mu prijeti produljenje te kazne na 5 godina. Svi upleteni u slučaj su šokirani i nadaju se da nikad neće uživo upoznati "takvo čudovište".

F.M.
Screenshot: Youtube

Pročitajte više