VIDEO Ovo su snimke na kojima se, kako tvrdi otac, nalazi Matej Periš

OTAC Mateja Periša, Nenad Periš, potvrdio je da je mladić koji trči ulicama Beograda, a koji se vidi na više objavljenih snimki nadzornih kamera, njegov sin.

Također, u razgovoru za Index demantirao je da je rekao da je njegov sin Matej na snimci na kojoj netko pliva Savom. Dodao je da nije siguran ni da je ta snimka nastala ovih dana.

Kao što se može vidjeti na snimkama koje je objavio Kurir, mladić trči ulicama Beograda. Na snimkama se vidi vrijeme nastanka - radi se o snimkama nastalih u noći na Staru godinu oko 1:45 sati ujutro.

 

Video: Kurir.rs

To se ponešto razlikuje od izjave Matejevih prijatelja koji su kazali da mu se trag gubi oko 2:30. No, za to postoji više jednostavnih objašnjenja. Moguće je da sat nije točan, a sasvim je moguće da su njegovi prijatelji za nekoliko desetaka minuta pogriješili u svojoj procjeni kad su ga zadnji put vidjeli. Svakako, ne radi se o ogromnoj vremenskoj razlici.

Nadalje, na snimkama se vidi mladić u bijelim tenisicama. Prema nekim verzijama, Matej je imao crne tenisice. No i tu je moguće više jednostavnih objašnjenja.

Na centralnoj snimci, ovoj koja snima dugačku, ravnu cestu, mladić se vidi na početku, trči s lijeve strane ulice. Pri kraju snimke, iz suprotnog smjera trče muškarac i žena. Muškarac je također u kratkim rukavima, u tamnim bojama odjeće, ali ima crne tenisice. Svakako, na toj snimci se vide dva muškarca kako trče. Zbog toga je u jednom trenutku došlo do zabune da je s Matejem u društvu bila djevojka.

Svakako, otac tvrdi da je na snimkama na kojima mladić trči njegov sin. Zašto je trčao u to vrijeme te zašto je u kratkim rukavima, zbog čega je pokušao ući u taksi te gdje je uopće planirao doći (taksi se pojavljuje na jednoj drugoj snimci koju su objavili srpski mediji), ostaje nepoznanica. Jedna ulica u kojoj trči nalazi se više stotina metara od kluba u kojem je ranije boravio s prijateljima.

Na kraju, na snimci na kojoj netko pliva u rijeci Savi nije Matej, tvrdi njegov otac.

 

Video: Kurir.rs

Pročitajte više