VIDEO Potjera u Francuskoj: Maskirani muškarci kalašnjikovima pucali po ljudima

Screenshot: Twitter
 
MASKIRANI muškarci jučer su izašli iz automobila i počeli pucati po skupini mladih ljudi u Marseillesu, javljaju lokalni mediji.
 
Maskirani napadači vozili su se jučer u tri automobila u Marseillesu, kada su izašli i kalašnjikovima zapucali na skupinu mladih ljudi. Napad se dogodio oko 5 sati poslijepodne ispred gradskog kulturnog centra, a jedan muškarac je lakše ozlijeđen.
 
Napadači su još uvijek u bijegu od policije. Daily Mail objavio je amatersku snimku koja prikazuje napadače odjevene u crno kako pucaju u ulici. Navodno su uzeli jednog mladića kao taoca. Policija je razmijenila vatru s napadačima prije nego su pobjegli. France Bleu javlja da je bilo između 2 i 4 napadača. Mjesto napada osigurala je policija, koja je izjavila da je motiv pucnjave vjerojatno povezan s drogom.
 
 

Policija je razmijenila vatru s napadačima prije nego su pobjegli. France Bleu javlja da je bilo između 2 i 4 napadača. Mjesto napada osigurala je policija, koja je izjavila da je motiv pucnjave vjerojatno povezan s drogom. 

Pročitajte više