VIDEO Putinov propagandist bjesnio i urlao zbog ruskog bijega iz Hersona

Screenshot: Twitter

PUTINOV propagandist Vladimir Solovjov toliko se ljuti zbog ruskog povlačenja iz Hersona da je zaboravio ime vlastite emisije i priznao da mu nedostaje prijašnji način života.

"Ajme, zaboravio sam da mi se emisija zove Potpuni kontakt. Ma to je povezano s prijašnjim životom, kada se činilo da će sve biti drugačije. Naravno, nitko nije očekivao da će nam se život toliko promijeniti", rekao je Solovjov u emisiji. 

"Mali demon Zelenski djeluje u ime apsolutnog zla"

"Nikome ne sudim, ne kažem je li to dobro ili loše, tko bi trebao pobijediti. Tko kaže da dobro uvijek pobjeđuje zlo? U tijeku je religijski rat. Rat u kojem mali demon Zelenski, zajedno sa svojim plaćenicima, djeluje u ime apsolutnog zla. To zlo nosi plašt prihvaćanja i tolerancije", dodao je.

"Sotona je otac svih laži. Zapad konstantno laže. Glavni cilj NATO-a je uništenje Rusije. Nema drugih ciljeva, žele uništiti Rusiju. Zapad govori da Rusija vodi nepravedan rat. Ali vi ste ga započeli! U znak dobre volje, povukli smo trupe iz Kijeva, Černihiva", kazao je ruski voditelj.

"Napustili smo Černobil. Od onoga što smo osvojili prvih dana, vratili smo skoro pola. Zašto? Zato što smo vjerovali. Kome? Sotoni. Mislili smo da se radi o bratskoj naciji, ali se radi o Sotoni", dodao je.

"Koliko je tim idiotima potrebno mjeseci da organiziraju narudžbu?"

Solovjov je pri kraju emisije počeo vikati i vrijeđati vojni vrh.

"U jednom trenutku smo postigli ogroman uspjeh i onda smo završili s ogromnom crtom bojišnice, a imali smo samo 300.000 trupa na terenu. Ja već od veljače vičem da moramo gađati mostove, uništiti infrastrukturu, linije opskrbe. A oni su govorili da ja ništa ne razumijem. Rekli su mi da je to bratska nacija, da će trebati obnoviti to područje i da im trebaju mostovi", rekao je.

"I kako će civilno društvo riješiti ovaj problem? Objasnite mi zašto smo u posljednjih devet mjeseci kolege i ja skupljali stotine milijuna rubalja kako bi se kupilo sve što je potrebno? Koliko je tim idiotima potrebno mjeseci da organiziraju narudžbu?" nastavio je uznemireno.

"Trebali su nam vojni dronovi i ostala oprema. Netko za to mora preuzeti odgovornost", zaključio je Solovjov.

Pročitajte više