VIDEO Putnica tijekom leta u SAD-u zaprijetila: "Pobit ću sve u ovom avionu"

Screenshot: YouTube
 
VALERIE Curbelo (24) uhićena je i zatvorena nakon leta za Sacramento zbog prijetnje smrću, javlja CBS News.
 
Putnica leta 2943 Southwest Airlinesa u subotu Valerie Curbelo zapalila je cigaretu u WC-u dok je avion bio negdje između Portlanda i Sacramenta. Zrakoplovna tvrtka objavila je da je također pokušala pokvariti detektor dima.
 
Zahtijevala da avion sleti i prijetila da će sve pobiti
 
Nakon što ju je osoblje upozorilo da je pušenje u avionu zabranjeno i uputilo je da se vrati na svoje mjesto, Curbelo je iščupala masku s kisikom iznad sjedala i počela iracionalno vikati.
 
Jedan od putnika snimio je incident, a video prikazuje Curbelo kako kupi svoje stvari i viče: "Ja imam svoje odredište! Kunem se, ako ne sletite, pobit ću sve u ovom jebenom avionu!" Stjuardesa ju zatim pokušava smiriti, ali Curbelo ju odguruje. Osoblje ju je moralo fizički svladati do kraja leta koji je trajao još 30 minuta.
 
 
"To nisam bila ja"
 
Curbelo je uhićena odmah nakon slijetanja u Sacramento. Optužena je za prijetnje smrću i zatvorena uz jamčevinu od 75 000 dolara. Novinar CBS-a posjetio ju je u zatvoru i upitao zašto je pušila u WC-u, a ona je odgovorila "zbog tjeskobe".
 
Na upit o tome zašto je prijetila da će sve ubiti, Curbelo je rekla: "Ne znam. To nisam bila ja. To nisam bila ja."
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz SAD, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: SAD.
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje

Pročitajte više