VIDEO Ričard predao dvije liste i viknuo Plenkoviću: Andrija, amo pivu popit!

Liste za 9. i 10. izbornu jedinicu predao je Enio Meštrović, odnosno njegov alter ego Ričard, koji je za premijerskog kandidata najavio svog prijatelja i jednog od glavnih protagonista u njegovim skečevima na You Tube kanalu, Dragana.

''Ako mi pobijedimo, premijer će biti Dragan jer hoću da ga izvučem iz kuće. On je u velikim problemima jer kući ne smije ništa reći, a ovdje u saboru može govoriti što god hoće'', kazao je Ričard na konferenciji za medije nakon predaje listi Državnom izbornom povjerenstvu.

Od potencijalnih koalicijskih partnera ne zanima ga nitko osim Dragana, dodao je.

Na predaju lista došao s pršutom i demižonom

''Ja ću mu dogovarat poslove, a onda ću na tome uzimati ono što se treba uzet'', kazao je Ričard, dodavši da će njegovo mjesto biti u saborskom kafiću iz kojeg će izlaziti samo kada bude glasanje.

Ričard je na predaju lista stigao s demižonom i pršutom. Na Markovom trgu je novinarima rekao da u demižonu nije bilo vino, već je bilo vina, ali ga očito više nema.

Taman dok je novinarima odgovarao na pitanje o listama, na trgu je ugledao premijera Andreja Plenkovića.

"Andrija, amo pivu popit", viknuo mu je. No, premijer se nije obazirao na njegove pozive, prenosi Dalmatinski portal.

 

"Turudić? Tko je taj mali?"

Ričard je napomenuo da ga ne zanimaju visoke političke funkcije niti sudbina glavnog državnog odvjetnika Ivana Turudića čiju smjene najavljuju brojne oporbene stranke.

''Turudić? Tko je taj mali? Mene nije briga za to, mene je briga smo za mali narod, da im damo što im pripada a nisu dobili sve ove godine. I da probamo vratiti ono naše malo djece. Ako prođe, prođe, ako ne onda ćemo opet beštimati i kukati u svoja četiri zida'', istaknuo je.

Ričard je također najavio i veliko slavlje u stožeru u izbornoj noći.

''Nas ima 14 na listi, to je minimalno 3 janjca,  ako dođe još netko nepozvan, onda 4 janjca'', rekao je Ričard poručivši da će on biti narodni glas, a ne politički

Pročitajte više