VIDEO Teška nesreća na A1 kod Karlovca. Poginuo Slovak, sedam ozlijeđenih

Slike u galeriji: Index Foto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell

U PROMETNOJ nesreći na autocesti kod čvora Novigrad na Dobri danas oko 10:30 smrtno je stradala jedna osoba, a sedmero je ozlijeđenih prevezeno u bolnicu, doznaje Hina od karlovačke policije i Zavoda za hitnu medicinu.

 

Poginuo Slovak

U trostrukom sudaru u četvrtak na 51. kilometru autoceste kod čvora Novigrad na Dobri smrtno je u 10:30 stradao 46-godišnji državljanin Slovačke, izvijestila je karlovačka policija, a bolnica potvrđuje da ostali ozlijeđeni u sudaru nisu životno ugroženi.

U prometnoj nesreći sudjelovala su tri osobna vozila, slovenskih, slovačkih i srbijanskih nacionalnih oznaka.

Prema informaciji ravnatelja županijskog Zavoda za hitnu medicinu Perice Vucelića, nekoliko je timova Hitne zbrinulo i u karlovačku Opću bolnicu dovezlo sedam ozlijeđenih osoba.

Nitko od sedam ozlijeđenih nije životno ugrožen

No kako je Hini rekla zamjenica ravnatelja dr. Ivana Kovačić, više nitko od njih nije životno ugrožen.

Promet je od 10:30 do 13:25 bio u smjeru Zagreba u potpunom prekidu, potom su se uz posebnu regulaciju vozila propuštala jednim kolničkim trakom. Od 14:20 sati promet je otvoren u oba smjera, ali je i dalje gužva.

HAK u 14:50 sati javlja da je nakon prometne nesreće promet normaliziran, ali se u oba smjera mjestimice vozi usporeno.

"Nakon prometne nesreće na 51. km između čvorova Bosiljevo I i Novigrad u smjeru Zagreba promet je normaliziran, ali u oba smjera mjestimice se vozi usporeno, u kolonama između između odmorišta Dobra i Draganić u smjeru Zagreba", objavio je HAK.

 

Pročitajte više