Video u kojem Markotić hvali Kolindu nestao s Kolinda TV-a. Sad su ga opet objavili

Screenshot: Kolinda TV

NAKON što je Index jučer podsjetio kako je ravnateljica Klinike za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" i članica Nacionalnog stožera civilne zaštite tijekom predsjedničke kampanje podržala Kolindu i snimila video za Kolinda TV, ta je snimka danas nestala s Kolinda TV-a.

A svega pola sata nakon što je Index objavio da je video uklonjen, on se opet pojavio na kanalu Kolinda TV.

Podsjetimo, Markotić je poruku podrške Kolindi snimila 3. siječnja.

"Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović je u svom prvom mandatu, kao odgovorna državnica s diplomatskim iskustvom i iskustvom pomoćnice glavnog tajnika NATO-a, te kao prva žena u povijesti NATO-a koja je obnašala tako visoku dužnost, dala svakako veliki doprinos izgradnji sustava nacionalne sigurnosti u Hrvatskoj", govori na snimci Markotić dok čita s papira.

"Prepoznajući važan geostrateški položaj Hrvatske u Europi, gospođa predsjednica podržava rad stručnjaka različitih profila, vezanih uz sigurnost RH. Izborom predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović osigurava se kontinuitet izgradnje nacionalne sigurnosti i stabilnosti Republike Hrvatske i zato je podržavam u izborima za drugi predsjednički mandat", kazala je Markotić.

Index je snimku Markotić kako hvali Kolindu sačuvao te je u nastavku donosimo još jednom (za slučaj da po treći put bude uklonjena. Pa vraćena).

Pročitajte više