RAZVOJ DOGAĐAJA PRATITE NA INDEXU

VIDEO Vatra guta kamione na A3, odjekuju eksplozije, autocesta blokirana

Foto: Čitatelj Indexa

KOD odmorišta Ježevo na autocesti A3 sudarila su se tri kamiona i dva osobna automobila. Kamioni su u plamenu, a na terenu su policija i hitna. 

Prometna nesreća dogodila se danas oko 16 sati, a u PU zagrebačkoj nam samo kratko kažu kako su dojavu dobili u 16:05 te da su u nesreći sudjelovala tri teretna i dva osobna automobila. 

U nesreći je sudjelovao jedan kamion s oznakama turske kompanije Karakus, vidi se na snimci nesreće. 

"Odjekuju detonacije"

Na terenu su vatrogasci iz Dugog Sela i Ivanić Grada. Zapovjednik JVP-a Ivanić Grad Dario Kezerić za Dnevnik.hr je rekao da su se sudarila tri šlepera i dva automobila. Kezerić je potvrdio da mjestom nesreće odjekuju detonacije.  

"U jednom kamionu su bačve sa zasad nepoznatim tvarima, to su vjerojatno te detonacije. Bilo je pet detonacija. U drugom kamionu su bale papira, a treći je šleper s nekakvim armaturama", rekao je i dodao da je zasad najmanje jedna osoba unesrećena. 

Promet blokiran u oba smjera, stvaraju se ogromne kolone

Iz HAK-a navode da je zbog prometne nesreće na autocesti A3 Bregana-Lipovac između naplatne postaje Zagreb-Istok i čvora Ivanić Grad prekinut promet u oba smjera. 

"Zbog prometne nesreće na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Rugvica i Ivanić Grad, prekinut je promet u oba smjera. U smjeru istoka obilazno se vozi preko Rugvice, a u smjeru zapada preko čvora Ivanić Grad (čvor Rugvica-ŽC3070–ŽC3034–ŽC3074–ŽC3041-nerazvrstana cesta Etanska cesta-DC43–čvor Ivanić Grad i obrnuto) . Kolone vozila u oba smjera duge su oko 2 km. Molimo korisnike za poštivanje prometnih znakova, strpljenje i oprez", poručuju iz HAK-a.

Čitatelj nam javlja kako je i zaobilazna cesta preko Ježeva gotovo potpuno u blokadi.

Uskoro opširnije

Pročitajte više