VIDEO Vice Mihanović nakon teškog poraza: Ovo nije odgovornost Plenkovića

Screenshot: Index

JOŠ uvijek aktualni šef splitskog HDZ-a Vice Mihanović komentirao je teški poraz HDZ-ovog kandidata Zorana Đogaša na izborima u Splitu.

"Priključujem se čestitkama pobjednicima. Hvala svim članovima HDZ-a koji su iznijeli ove izbore u tehničkom smislu", rekao je Mihanović, kojeg su novinari odmah potom pitali za odgovornost vodstva splitskog HDZ-a.

"Prespavat ćemo ovu noć, ozbiljna smo stranka i donijet ćemo odluku u dogledno vrijeme. Hvala Zoranu što se prihvatio ove kandidature, ja ne bih dijelio birače na one koji glasaju samo za HDZ-ovce. Problem je u maloj izlaznosti, Split je turistički grad. Nismo se uspjeli nametnuti", rekao je Mihanović.

 

Ostaje li na čelu HDZ-a Split?

"Nećemo donositi odluke preko noći, ozbiljni smo ljudi. Uhvatili smo se ovog posla s ozbiljnim i iskrenim pobudama. Donijet ćemo odluke koje su dobre i za HDZ i za Split", rekao je.

"Treba biti dostojanstven i u pobjedi i u porazu. Zoran je napravio odličan posao za čovjeka koji je u svojim najboljim godinama, stavio se na raspolaganje i izašao je iz svoje zone komfora. Po meni je sad suvišno raditi neke dodatne analize", rekao je Mihanović.

"Razgovarat ćemo i o mojoj odgovornosti, rezultati nisu konačni, napravit ćemo sve analize. Ovo sigurno nije odgovornost premijera, on je bio samo podrška", rekao je šef splitskog HDZ-a.

Pročitajte više