Video - Vlahušića na ledu sustigla Gundulićeva "kletva": Tko bi gori, sad je doli



KONTROVERZNI dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić u posljednje vrijeme ne snalazi se dobro u političkim aferama s obzirom da zajedno sa svojim koalicijskim partnerom Perom Vićanom očekuje početak suđenja za aferu Šipan pod optužbom da je zloporabio položaj i ovlasti te poticao na kazneno djelo. Ne snalazi se Vlahušić ni u odnosu s građanima Dubrovnika s obzirom na to da je s velikim negodovanjem primljena vijest da se neće držati obećanja o referendumu za golf na Srđu.

Vlahušiću ne ide ni s turističkom strukom s obzirom da je nedavno odlučio smijeniti Pavu Župan Rusković s mjesta direktorice destinacijskog menadžmenta.



No, sve je to ništa u odnosu na snalaženje na ledu odnosno na njegove klizačke sposobnosti koje je pokazao prigodom otvaranja dubrovačkog klizališta u Gospinom polju.

Dubrovački gradonačelnik, iako je sam priznao da nije dosad klizao, "okuražio se" te otišao s klizaljkama na led. Pokazat će se malo kasnije, na radost i veselje mnogih. Kako su se uvjerili brojni posjetitelji, više je bio na leđima na ledu nego na klizaljkama. Iako je na koncu s klizališta otišao kući vjerojatno s brojnim modricama, Vlahušić je svaki svoj pad popratio sa smijehom.

Barem sada znamo kako će izgledati gradonačelnik Andro kada ga sustigne ona Gundulićeva "Tko bi gori sad je doli", komentiraju Dubrovčani.

Pročitajte više