VIDEO Žrtva poplave u Houstonu podivljala na novinarku CNN-a

Screenshot: CNN

IZBEZUMLJENA žena koja se djecom uspjela spasiti od poplava u Houstonu izderala se na CNN-ovu reporterku jer joj je, samo trenutak nakon što je s dvoje djece stigla u sklonište, stavila mikrofon pred lice.

"Pokušavate intervjuirati ljude dok prolaze najgoru stvar. Nije vam to najpametnija stvar za napraviti", rekla je novinarki Rosi Flores žena koja se predstavila kao Danielle.

"Ljudi se slamaju, a vi sjedite ovdje sa svojim kamerama i mikrofonima i pitate nas što ne valja s nama. I još pokušavate to shvatiti s mikrofonom ispred moje face. Drhtim od hladnoće i djeca su mi mokra. A ti mi još zabijaš mikrofon u lice", proključala je žena.

Bespomoćni

Neugodni razgovor se dogodio nešto prije 13 sati po lokalnom vremenu u skloništu u Houstonu. Flores je prišla nasumično izabranoj ženi koja je u sklonište stigla s djecom.

"Čekali smo policiju 36 sati, nikad se nisu pojavili. Mahali smo bijelim zastavama i sve, ali nitko nije došao", rekla je žena. Zatim je objasnila kako je s djecom  pobjegla iz kuće i sklonila se u obližnju benzinsku gdje je čekala da netko dođe po nju i djecu.

"Bili smo tamo pet dana bez hrane i bez svjetla. Prvi dan smo morali prelaziti preko vode da bi došli do hrane. Da, pravo sranje", rekla je.

Isprika


Novinarka se, nakon provale bijesa, ispričala ženi i djeci.

"Čini se da si našla vrlo uznemirenu obitelj tamo" rekao joj je voditelj Jim Acosta prije nego se odjavila iz programa. Kasnije su prokomentirali incident primijetivši da je majka bila na rubu pucanja.

"Vidjeli smo mnogo boli i drame ovdje - i to je upravo ono kroz što ova žena prolazi. I kroz sve to je prošla sa svojom djecom. Samo zamislite, svaki roditelj se može poistovjetiti s njom", rekla je Flores.

Pročitajte više