Vidović Krišto zbog komentara o "spolnom odgoju temeljenom na pedofiliji" više ne radi za Studio 4

Screenshot: YouTube/HRT

KAROLINA VIDOVIĆ KRIŠTO do daljnjega neće raditi za emisiju Studio 4 na HRT-u, i to zbog nepridržavanja profesionalnih standard, potvrđeno je Indexu od strane Hrvatske radiotelevizije.

"Obavješćujemo Vas da kolegica Karolina Vidović Krišto zbog nepridržavanja profesionalnih standarda odnosno iznošenja osobnoga mišljenja do daljnjega neće raditi za emisiju Studio 4 na Četvrtome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 4)", stoji u odgovoru koji smo dobili na postavljena pitanja o statusu Vidović Krišto na HRT-u.

Vidović Krišto je od profesionalnih standarda odstupila kada je u Studiju 4 ovoga ponedjeljka, za vrijeme pregleda dnevnog tiska, iznijela osobno mišljenje o "takozvanom spolnom odgoju koji je temeljen na pedofiliji".

"Novi list navodi kako je u Hrvatskoj zaštita zdravlja postala ideološko pitanje. Pozivaju se na izjave ginekologa Dubravka Lepušića koji odaziv mladih na cijepljenje protiv HPV-a smatra katastrofalno lošim. Nastavlja kako je to posljedica dolaska desničara i konzervativaca na vlast.

Podsjetimo, Dubravko Lepušić jedan je od trojice glavnih autora takozvanog spolnog odgoja koji je temeljen na pedofiliji, a koji je i dalje u hrvatskim školama", komentirala je tako u ponedjeljak Vidović Krišto, zbog čega više ne radi za Studio 4.

Pročitajte više