Ribić opet uhvaćen na letu business klasom pa podivljao kad smo ga pitali o tome

Foto: FAH/Čitatelj Indexa

NAKON što smo prošle godine pisali o putovanju  Vilima Ribića skupom business klasom, izgleda da se opet ponavlja ista priča.


Tada smo ga kontaktirali kako bi provjerili istinitost priče, te dobili konkretne odgovore od glavnog aktera, međutim, sve što smo dobili su - uvrede i prijetnje. Tek kasnije se pravdao da mu je kartu platila Europska Unija.


Vilim Ribić snimljen lani na šalteru Croatia Airlinesa za putnike u business klasi

>> Ribić prijeti umjesto da odgovori na pitanje o letu business klasom: Skinite mi se s k..., sve ću vas tužiti

>> Ribić: Kartu mi je platila EU, ispovjedit ću se za taj grijeh

Međutim, danas je u redakciju Indexa stigla informacija kako je sindikalni čelnik danas viđen kako opet putuje business klasom. Ovaj put let je bio iz njemačkog grada Frankfurta.

Lavina verbalne agresije

Nazvali smo Ribića te se pristojno predstavili. Predsjednik Velikog vijeća Sindikata nam se, također, pristojno javio. Nažalost, tu je bio kraj njegovoj pristojnosti. Kad smo ga upitali zašto opet leti business klasom, od Ribića smo dobili tek lavinu verbalne agresije.

Upitan za komentar o putovanju business klasom, Ribić nam je otresito odgovorio kako "ide redovito business klasom".

Upitao nas je: "Šta je vama, je li to plaća EU? Vozim se business klasom, jesmo li to već riješili?".

Nakon što smo mu opet postaviti pitanje, Vilim Ribić se okomio: "Šta radite? Vi ratujete protiv ljudi, zašto to radite? Bolje vam je da tražite nešto što se krši s moralom! Zašto me maltretirate?"

Kad mu ga obavijestili da nam nije namjera nikoga maltretirati, već nas samo zanima odgovor na jednostavno pitanje, Vilim Ribić se razbjesnio i nastavio s novom salvom uvreda: "Kako ćete kasnije živjeti?! Idete li vi uopće na godišnji odmor? Da znate, onaj tko vam je poslao te informacije je obični kreten, slobodno to napišite!"

Nepovezano vrijeđanje

Kad smo pokušali doći do riječi, Ribić je nastavio nepovezano vrijeđati: "Zašto se iživljavate na ljudima? Posao koji radite nije častan! Zašto radite nečastan posao? Vaše fraze nisu primjerene, nisu uopće primjerene! Morate paziti na svoj dignitet!"

Za kraj tog mučnog razgovora Ribić nam je, baš kao i ranije kad smo ga zvali na istu temu, zaprijetio tužbom.

Pročitajte više