Visoka Škola za Sigurnost: Natječaj za stipendije za "diplomski studij sigurnosti"

Foto: PR

OD ožujka u Zagrebu kreće „Specijalistički diplomski stručni studij sigurnosti“ koji pruža uvid u područja integralne i korporativne sigurnosti.

Željni ste znanja i profesionalnog usavršavanja? Želite si povećati mogućnost bržeg i lakšeg zaposlenja?  Sljedeći upisni rok kreće u ožujku 2021. godine i imate jedinstvenu priliku obrazovati se i pripremiti za tržište rada te postati stručnjak u području sigurnosti. Program će Vam pružiti najnovija znanja na upravljačkoj i voditeljskoj razini. 

Visoka Škola za Sigurnost (VSS) dio je Swiss School of Business and Management (SSBM Geneva) koja je globalna, inovativna i jedinstvena poslovna škola s studentima iz 73 različite zemlje svijeta. Visoka Škola za Sigurnost (VSS) s pravom javnosti akreditirana je visokoškolska ustanova u Republici Hrvatskoj sa preko 4,000 alumni studenata i preko 40 godina iskustva u obrazovanju inženjera sigurnosti. 

Visoka Škola za Sigurnost (VSS) ovim natječajem nudi:

  • 2 stipendije koje pokrivaju 100% troškova školarine 
  • 5 stipendija koje pokrivaju 50% troškova školarine 
  • 5 stipendija koje pokrivaju 30% troškova školarine 

Kandidati koji se prijave i zadovolje uvjete biti će pozvani na intervju s članovima stručne komisije. 

Rok prijave za natječaj je 28.02.2021.

O studiju

Specijalistički diplomski stručni studij sigurnosti je dvogodišnji (ili jednogodišnji ovisno o završenom preddiplomskom studiju i broju ECTS bodova) studij kojim se stječe 120 ECTS bodova što je druga razina bolonjskog visokog obrazovanja. Ovaj jedinstveni studij osmišljen je kako bi Vam pružio kvalitetno obrazovanje kojim stječete stručni naziv: “stručni/na specijalist/ica inženjer/ka sigurnosti i zaštite” uz naznaku smjera studija s kraticom struč.spec.ing.sec.

„Specijalistički diplomski stručni studij sigurnosti“ nudi četiri različita smjera i specijalizacije: zaštita na radu, zaštita od požara, zaštita okoliša i zaštita osoba i imovine. Nakon dvogodišnjeg specijalističkog diplomskog stručnog studija sigurnosti studenti će moći predlagati unapređivanje mjera prevencije za zaštitu zdravlja i sigurnosti na radu, zaštitu okoliša i materijalnih dobara, prepoznavati probleme na interdisciplinaran način te iznositi prijedloge u odgovarajućem području sigurnosti i zaštite. 

Predavanja će se održati u VSS kampusu u Zagrebu u inovativnom poslovnom okruženju koji potiče kreativnost, inovativnost i timsko druženje ili u kombinaciji Blended (nastava na daljinu) ovisno o epidemiološkoj situaciji u RH. 

Kako se prijaviti za stipendiju? 

Za prijavu je potrebno izvršiti registraciju i napisati motivacijsko pismo na web stranici (https://www.vss.hr/natjecaj-za-stipendije/) ili se javiti na kontakt e-mail info@vss.hr najkasnije do 28.02.2021

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem telefona na broj +385 (1) 4668 818

Pročitajte više