Vodatel SatADSL – najbolje rješenje za ljubitelje velikih brzina

OD 01. VELJAČE Vodatel nudi satelitski pristup Internetu i mogućnost odabira jednog od Vodatelovih SatADSL servisa bez ograničenja u prometu tzv. flat-rate Internet. Paketi nude brzine od 384k do 1024k, po cijenama od 130 do 320 kuna mjesečno.

SatADSL servisi rade kao kombinacija telefonske Internet veze koja služi za slanje korisničkih zahtijeva i satelitske veze koja služi za primanje zatraženih podataka velikom brzinom. Drugim riječima, SatADSL ubrzava klasičnu "dial-up" Internet vezu i tako je pretvara u "broadband" Internet vezu.

Program (proxi client) koji se nalazi na Vodatelovom webu brine se o koordinaciji satelitske i dial-up veze što je do sada većini korisnika bila poteškoća u korištenju satelitskog pristupa Internetu.

Vodatelova SatADSl usluga dostupna je u cijeloj Hrvatskoj, za razliku od teritorijalne ograničenosti ostalih ISPova koje nude ADSL pristup Internetu.

Za korištenje ove usluge potrebno je imati običan analogni ili ISDN modem, Sat Modem spojen s računalom, satelitski tanjur (isto kao za primanje digitalne TV, usmjeren prema ASTRA 3A satelitu na 23,50E).

Sustav naplate bazira se na “pre-paid” osnovi i korisnicima omogućuje da plate samo za mjesec u kojem doista žele koristiti uslugu. Cijene za pojedine pakete i više informacija o Vodatelovoj usluzi možete pogledati ovdje.

Pročitajte više