Vozača s "Farme" pištoljem propucao brat

GORANA DUJMIĆA, vozača na snimanju emisije "Farma", danas je u Ogulinu oko 13 sati vatrenim oružjem propucao njegov mlađi brat Alen. Neslužbeno doznajemo da se radi o nesretnom slučaju - neopreznom rukovanju pištoljem, iako je policija izvijestila da se radi o samoranjavanju i da je očevid u tijeku.

Kako doznajemo, najprije je s teškim ozljedama prevezen u Opću bolnicu u Ogulinu gdje je uspijevao komunicirati sa liječnicima, a zatim je odvezen u Zagreb u Vinogradsku bolnicu.

Otac dvojice mladića Krunoslav Dujmić, vlasnik je ogulinskog poduzeća Big-Horn koje se bavi popravcima oružja i drugim uslugama vezanim za naoružanje.

Trebao je biti kum na vjenčanju danas

, na kojoj je jučer završio reality show Farma.

Od Goranove prijateljice sa seta smo saznali, da se pozdravio sa svima na kraju završne emisije i kazao kako ide na svadbu u Ogulin. "Trebao je biti kum na vjenčanju", kazala nam je njegova prijateljica.

Stabilno je, ali situacija je vrlo ozbiljna

Šef smjene na intenzivnom odjelu Vinogradske bolnice, kazao nam je da nesretni Dujmić nije operiran jer se ne radi o takvoj vrsti rane.

"Mogu vam samo reći da je stabilno, ali vrlo ozbiljno", kazao nam je doktor Mladen Petrić, koji zbog zaštite privatnosti pacijenta nije ulazio u prognoze niti detalje ozljede.

A.B.
Foto: Nova TV

Pročitajte više