Vučićev tabloid: Vučić večera pored Macrona, Plenković ne. Izvojevao je novu pobjedu

Foto: EPA, Screenshot

VUČIĆU odani tabloid Informer nakon što je tijekom dana šizofreno, kao i obično, izvještavao o Hrvatskoj vezano uz sankcije Srbiji na rusku naftu koja dolazi preko Janafovog naftovoda iz Hrvatske, večeras je proglasio srpsku pobjedu. 

A srpska pobjeda je - mjesto sjedenja predsjednika Srbije Aleksandra Vučića na večeri u Pragu gdje se održava europski summit.

"Predsjednik Srbije je izvojevao još jednu bitku za našu zemlju"

Naime, kako su slavodobitno konstatirali, Vučić je sjedio s Macronom, ali ne i Plenković. 

"Vučić za stolom sjedi odmah pored francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, Za stolom su još i finska premijerka Sanna Marin, predsjednik Azerbajdžana Ilham Alijev, kancelar Austrije Karl Nehammer, premijer Ukrajine Denis Šmihal, irski premijer Michael Martin i premijer Portugala Antonio Costa, pohvalio se Vučićev Informer. Pa prešao na Plenkovićev stol za večeru.

"Za drugim stolom, daleko od onog za kojim sjedi Vučić, sjede hrvatski premijer Andrej Plenković i albanski premijer Edi Rama. Pametnom dosta. Zahvaljujući ugledu srpskog predsjednika i dobrim odnosima s europskim dužnosnicima predsjednik Srbije izvojevao je još jednu bitku za našu zemlju", napisao je Informer. Najozbiljnije. 

Sve su, inače, potkrijepili i screenshotom stolova, uzetom na mobitelu koji je na češkoj mobilnoj mreži. 

Pročitajte više