Vuco na HTV-om sučeljavanju: Super vam je emisija, a u Saboru će biti još zanimljivije



JUČER je na sučeljavanju u HTV-ovom studiju gostovao i Siniša Vuco koji je pohvalio emisiju koju su vodili Hloverka Novak Srzić i Mislav Togonal, ali i kazao kako će biti zanimljivije kada on bude u Saboru.

"Ja promatram sa strane, ovo je odlična emisija. Evo digao sam ruku kada ste pitali tko neće dati repliku, a ne tko hoće. Ali sada ću ipak dati repliku", govorio je Vuco.

Hloverka ga je pitala kako to da ništa ne pjeva i zašto mu je slogan "Šutnja je zlato", znači li to da će šutjeti u Saboru?

Vuco je odgovorio: "Slogan nam je 'Šutnja je zlato'. I moram vam reći, ovo je zaista odlična emisija, ali ako budem u Saboru to će biti najgledanije emisije!".

Hloverka mu se zahvalila i rekla da je potrošio dvije replike.

"Nemamo komentara"

Na HTV-u svojih par minuta dobila je i lista Siniše Vuce koji je poslao svog predstavnika Marka Tomića. Na pitanja voditeljice odgovarao je: Nemamo komentara.

Kada ga je voditeljica zamolila da odgovara na pitanja samo sa Da i Ne, Tomić je na sva pitanja opet odgovarao: "Nemam komentara".

"Mi radna mladež i studenti okupili smo se oko lika i djela Siniše Vuce, kako vi doveli pravog narodskog čovjeka u Hrvatski sabor. Već sada listu podupiru mnoge studentske organizacije te dio akademske zajednice. Siniša Vuco je prije svega obiteljski čovjek, otac je četvero djece i brižan suprug, njegove pjesme i karizma te iskrenost i poštenje su glavni razlog što smo stali uz njega ", poručio je Tomić u ime Siniše Vuce.

Pročitajte više