Vukojević oslobođen optužbi za obiteljsko nasilje, supruga odbila svjedočiti

Foto: Facebook

OPĆINSKO državno odvjetništvo u Zagrebu odbacilo je kaznenu prijavu protiv bivšeg hrvatskog reprezentativca i aktualnog izbornika U-20 reprezentacije Ognjena Vukojevića, javlja Gol.hr.

Podsjetimo, radilo se o prijavi za obiteljsko nasilje. Ukinute su mu i mjere opreza, odnosno zabrana pristupa supruzi na manje od 200 metara.

Vukojevića je policiji prijavila supruga Andreja Ćupor, s kojom je u braku četiri godine. Bivša misica optužila je Vukojevića da je pripit tijekom obiteljske svađe prijetio njoj, njezinoj majci i sestri. Odbila je svjedočiti, nakon čega je prijava odbačena.

Vukojević se nakon svega oglasio pisanom izjavom. 

"Mogu potvrditi kako sam zbog određenih nesuglasica sa suprugom obavio razgovor u Državnom odvjetništvu. Pušten sam uz obvezu da, dok se ove nesuglasice u potpunosti ne riješe, ne živimo u istom kućanstvu. Vjerujem kako ćemo ovu situaciju uskoro riješiti u krugu obitelji, a do tada vas molim za razumijevanje u potrebi da naše obiteljske stvari zadržimo u svoja četiri zida", stoji u izjavi koju je nakon privođenja dao Vukojević.

Pročitajte više