Zadnji skup na Bundeku: Kosor ponavljala da nije gotovo, umorni HDZ-ovci se brzo razišli

ZADNJI skup prije predizborne šutnje, HDZ je večeras održao pred jedva 500 - 600 simpatizera na zagrebačkom Bundeku. Kosor je i finalni skup posvetila obračunu s medijima i oporbom. Za medije je kazala da su najviše krivi za lošu sliku HDZ-a u hrvatskoj javnosti, te predvidjela da će, usprkos anketama i istraživanjima, HDZ-ov rezultat biti sjajan.

Ozračje je bilo usiljeno i svatko tko je večeras bio na Bundeku mogao se uvjeriti da su HDZ-ove šanse u nedjelju minimalne. Tu i tamo koja zastava, Kosoričine neuvjerljive fraze "kako još ništa gotovo" te kuhano vino i kesteni za promrzle i ne baš raspoložene HDZ-ovce...

Šefica stranke je prozvala je i predsjednika Josipovića, kazavši da Hrvatska trenutno nema veleposlanika u SAD-u zato što je Josipoviću Zoran Milanović rekao da ga ne imenuje prije izbora.

Nakon što je Kosorica završila govor na Bundeku, pročitana su imena HDZ-ovih kandidata u 1. izbornoj jedinici. Ovacije je dobio jedino Miroslav Tuđman, kojeg su okupljeni HDZ-ovi simpatizeri pozdravili skandiranjem "Miro! Miro!". HDZ-ovci su još desetak minuta cupkali uz tamburaški sastav i razišli se kućama.

Pročitajte više