U Zagreb stižu spektakularni automobili. Cijeli događaj ima humanitarnu pozadinu

Ilustracija: Miroslav Lelas/PIXSELL

ZAGREB danas i sutra postaje domaćin OneLife Rallyja. Ovaj prestižni događaj ove godine okuplja sto jedinstvenih superautomobila koji će 27. i 28. lipnja zasjati na golf terenima Riverside Garden.

Ovogodišnje izdanje OneLife Rallyja započelo je u Rimu 24. lipnja, a zatim nastavilo prema Milanu (25.6.) preko Stelvio Passa do Venecije (26.6.), te dalje stiže u Zagreb, gdje će se danas održati jedinstveni događaj za automobilsku zajednicu Hrvatske od 15 do 19 sati i sutra do 12 sati kada ovaj brzi karavan nastavlja svoje putovanje prema Novom Sadu (28.6.) i Rumunjskoj, u gradove Sibiu (29.6.) i Bukurešt (30.6.).

Ferrariji, Lamborghiniji, Porschei...

OneLife Rally, koji je postao jedan od najvažnijih automobilskih događaja u Europi, pruža priliku posjetiteljima da uživaju u istraživanju najpoznatijih marki automobila poput Ferrarija, Lamborghinija, Porschea, Bentleyja, Maseratija i mnogih drugih. Događaj je otvoren za javnost danas od 15 do 19 sati, kao i sutra do 12 sati, kada OneLife Rally karavan napušta golf terene Riverside Garden.

No OneLife Rally nije samo izložba spektakularnih automobila već ima itekako dublji značaj za lokalnu zajednicu, kažu organizatori. OneLife Rally ima čvrstu reputaciju po svojem humanitarnom radu i društvenom utjecaju. U skladu s tim, od svake participacije, OneLife Rally Fondacija odvaja 500 eura u fond donacije sredstava Dječjem domu Nazorova u Zagrebu.

Radi se o hvalevrijednoj incijativi koja ima za cilj pružiti podršku i poboljšati životne uvjete djece. Svaka zemlja koju OneLife Rally posjećuje, uključujući i Hrvatsku, ima priliku doživjeti nevjerojatnu energiju i oduševljenje koje Rally donosi, ali i vidjeti kako se ta strast pretvara u pozitivne promjene i doprinos lokalnoj zajednici uz važnu poruku sigurne i odgovorne vožnje.

Pročitajte više