Zagreb: Policiji "dragovoljno predao" paket marihuane

ZAGREBAČKA policija jučer je zaplijenila gotovo 800 grama marihuane, a muškarac u čijem je stanu pronađen veći dio zaplijenjene droge uhićen je nešto ranije kada je policiji, kako navode, "dragovoljno izručio" plastičnu vrećicu s oko 140 grama marihuane.

Policija je danas izvijestila da je 27-godišnjeg muškarca, koji se s šest godina starijom ženom vozio u automobilu "Lanca" zagrebačkih registracija, zaustavila jučer na Ininoj benzinskoj postaji u Čavićevoj ulici.

"Tom je prilikom 27-godišnjak dragovoljno izručio PVC vrećicu, u kojoj se nalazilo oko 143 grama droge marihuane pakirane u tri PVC vrećice", navodi se u priopćenju koje je zagrebačka policija objavila na svojoj Internet stranici.

Nakon što su uhitili muškarca i njegovu suvozačicu, policajci su temeljem sudskog naloga pretražili stan muškarca u kojem su pronašli oko 622 grama marihuane pakirane u 10 paketa i vagu za precizno mjerenje.

Prilikom legitimiranja od muškarca je oduzeto i 2.000 eura, te 2.200 kuna.

Protiv njega će redovnim putem biti podnesena kaznena i prekršajna prijava zbog zloporabe opojnih droga, ističu u policiji.

Pročitajte više