Zagreb zbog hladnoće otvorio smještaj za beskućnike

Ilustracija: Emica Elvedji/PIXSELL

U Vukovarskoj ulici u Zagrebu otvoren je smještaj za beskućnike, izvijestio je Grad Zagreb na Facebooku. Razlog otvaranja smještaja su hladnoća i nepovoljne vremenske prilike.

"Zbog hladnih i nepovoljnih vremenskih uvjeta, Grad Zagreb otvorio je prostor u Vukovarskoj 235 kako bi se osobama koje borave na otvorenom i nemaju drugi odgovarajući smještaj pružila mogućnost boravka u toplom.

Riječ je o smještaju za 15 osoba koji će biti otvoren u vremenu od 19 do 7 sati, uz osiguran suhi obrok i topli napitak. Sve osobe u potrebi takvog smještaja mogu se i izravno obratiti Odjelu za socijalnu skrb na adresu Nova cesta 1, svakim radnim danom od 8.30 do 15.30 ili na 610 1801.

Redovni smještaj u prihvatilišta za beskućnike osiguran u suradnji s Gradskim Društvom Crvenog Križa Zagreb i Caritasa Zagrebačke nadbiskupije te se sve osobe u potrebi mogu obratiti Službi Grada Zagreba Hrvatskog zavoda za socijalni rad, kako bi se pokrenuo postupak privremenog smještaja ili neposredno našem Odjelu za socijalnu skrb na prethodno navedene kontakte", objavili su iz Grada.

🏠❄️🔔 Zbog hladnih i nepovoljnih vremenskih uvjeta, Grad Zagreb otvorio je prostor 📍 u Vukovarskoj 235 kako bi se osobama...

Objavljuje Grad ZagrebUtorak, 28. studenoga 2023.

 

Pročitajte više