Zagreb: Žena koja je nožem ubola maloljetnika osumnjičena za pokušaj ubojstva

IAKO ju je policija prvotno teretila za narušavanje javnog reda i mira, 23-godišnja Zagrepčanka koja je jučer, nakon svađe na parkiralištu u Novom Zagrebu, nožem u ruku ubola 17-godišnjaka osumnjičena je za pokušaj ubojstva.

Zagrebačka policija danas je izvijestila da je kriminalističkom obradom slučaja, koji se jučer, oko 1 sat u noći, dogodio na parkiralištu u naselju Dugave, utvrđeno da je 23-godišnjakinja kuhinjskim nožem duljine deset centimetara pokušala ubiti 17-godišnjaka, nakon kraće svađe s njim i njegovom 21-godišnjom prijateljicom.

Policiju je o tom događaju pozivom na 92 obavijestila nepoznata osoba, a dolaskom na parkiralište u Hribarovu prilazu policajci su zatekli 17-godišnjaka s ranom na desnoj nadlaktici i njegovu 21-godišnju prijateljicu.

U razgovoru s njima utvrđeno je da su se vozili skuterom "aprilia" zagrebačkih registracija te su se kod raskrižja s Hribarovim prilazom posvađali s nepoznatom ženom koja je vozila "ford fiestu" zagrebačkih oznaka.

Došavši do parkirališta osumnjičena je izašla iz automobila i tri puta ošamarila 21-godišnjakinju, a kada se umiješao njezin 17-godišnji prijatelj iz automobila je izvadila nož i ubola ga u desnu nadlakticu.

Kada je vidjela da je mladić počeo jako krvariti sjela je u automobil i pobjegla.

Ozlijeđeni mladić je kolima hitne pomoći prevezen u Kliniku za traumatologiju gdje mu je utvrđena lakša ozljeda, ali je zbog gubitka krvi zadržan na liječenju.

Policija je ubrzo pronašla automobil i uhitila 23-godišnju vlasnicu te je privela u policijsku postaju, a jučer je uz kaznenu prijavu zbog pokušaja ubojstva dovedena u istražni centar zagrebačkog Županijskog suda.

Pročitajte više