zagrebački sdp-ovci - u stranci nema sukoba već samo različitih mišljenja

U SDPu nema sukoba, već samo različitih mišljenja, poručili su danas zagrebački SDPovci na konferenciji za novinare na kojoj su najavili sutrašnje tradicionalno savjetovanje Gradske organizacije SDPa Zagreb, na kojem će o aktualnoj političkoj situaciji govoriti predsjednik SDPa i predsjednik hrvatske Vlade Ivica Račan. L

Na današnjoj konferenciji za novinare zagrebački SDP-ovci Zdravko Tomac, Ivo Jelušić i Vladimir Velnić opovrgli su medijske špekulacije o navodnom sukobu u stranci.

Stvarna situacija u zagrebačkom SDP-u je drugačija od one u medijima, rekli su, a Velnić poručio da niti jedan SDP-ov politički igrač nije promijenio adresu.

Tomac je opovrgnuo medijska nagađanja o grupiranju unutar SDP-a (Bandić-Tomac protiv Antunović-Račan), ističući da u SDP-u nikada nije čovjek protiv čovjeka već samo postoje razlike u mišljenjima.

Naveo je da je postignut dogovor SDP-a i koalicijskog partnera u gradu - HNS-a da stare probleme više ne otvaraju i da se počnu ostvarivati zagrebački programi. To ne znači da su razlike nestale, ali to znači da smo odlučili da usprkos njima izgradimo zajedništvo, rekao je Tomac.

Savjetovanje zagrebačkih SDP-ovca na temu ´U susret predizbornoj godini´ održat će se sutra u 10 sati u maloj dvorani koncertne dvorane ´Vatroslav Lisinski´.

Predsjednik stranke Ivica Račan govorit će o važnosti ove godine za daljnji razvoj i stabilan put Hrvatske prema EU i euroatlantskim asocijacijama te o pripremama za izbore.

Pročitajte više