Žalac se pogubila pa napala novinare: "Auto je mogao biti od mojih susjeda"

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

NAKON što je jutros nemušto muljala o Mercedesu koji je parkiran u dvorištu njene kuće, a odgovore Indexu nije dao ni njen suprug koji je prema izjavama svjedoka vozio luksuzni automobil, HDZ-ova ministrica Gabrijela Žalac pogubila se pred novinarima ispred vlade.

>> Žalac očito mulja o luksuznom Mercedesu u njenom dvorištu

>> Muž Gabrijele Žalac za Index: Nemam veze s Mercedesom, ovo je brutalno tlačenje

Napala novinare

Nervozna Žalac napala je novinare zbog pitanja o luksuznom Mercedesu vrijednom najmanje 400.000 kuna. 

"Iznijeli ste toliko laži u protekla tri tjedna, iznijeli ste toliko laži. O čemu govorite vi? Zbilja ne razumijem čemu ovo sve, oprostite, molim vas", prekidala je Žalac novinare u postavljanju pitanja o spornom automobilu dok je dolazila u zgradu vlade. 

Nakon što je jutros izjavila da su luksuzni Mercedes kupili njezini roditelji, pa se onda dvoumila jesu li ga kupili ili unajmili, Žalac sada tvrdi da su ga uzeli u najam, ali da je auto mogao biti od njezinih susjeda. 

"Auto je mogao biti od mojih susjeda"

"Napad je na mene od strane jednog medija. Zašto bih sada uvlačila roditelje u to, mogao je biti od mojih susjeda auto. Slušajte me dobro, nije u mom vlasništvu niti u vlasništvu obitelji Žalac. Dobit ćete sve ugovore i primanja mojih roditelja, uzeli su ga u najam. Jedini moj grijeh je dosad što mi je istekla vozačka dozvola, platila sam kaznu kao svi drugi", rekla je nervozna Žalac novinarima ispred vlade. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.