Započela kampanja: Kerum s Livajom do jutra pio i pjevao u Tropicu

KERUM je započeo kampanju na sebi svojstven način. Do ranog jutra je sa starim drugom Ivicom Livajom pio i pjevao u Tropica. Dočekao je i zatvaranje. Moguće da je ostao i nakon toga.

Jambo otpilio Keruma kada je čuo da traži pare za kampanju

Splitski gradonačelnik i šef HGS-a svoje adute za izbore još uvijek taji. Prilično je samozatajan i nejasan. Priča sa HSS-om nije najbolje završila. Jambo je Keruma "otpilio" kad je čuo da traži da mu HSS financira kampanju.

Šteta, već je Kerum vidio 13 mandata. Premda, sam je kriv. Malo je htio, malo ne. Kao neodlučna mlada.

Sada HGS mora sam, Bandić bi svakako dao ruke, ali on je daleko. Kerumu je vjerojatno dosadilo predizborno kalkuliranje, pogotovo kada brojke nikako dobro ne stoje. Odlučio se malo opustiti, a izlazak je vjerojatno imao i radnu komponentnu, budući da je Livaja uz Keruma bio i za zadnjih lokalnih izbora kada se uvjerljivo potukla konkurencija.

Sponzoruše kod Keruma bez šanse

U Tropicu se Kerum zabavljao u posebnom separeu. Ležerno odjeven u odijelu sa šiltericom okrenutom naopako (to vjerojatno nosi sreću za izbore), pio je bijelo vino, častio i iz punog grla pjevao hitove Jelene Rozge. Svjedoci su Indexu otkrili kako je gradonačelnika posebno u dušu pogodila Zora bila klape Intrade.

Valja svakako spomenuti i da je na nasrtaje brojnih sponzoruša, Kerum ostao hladan kao špricer. Nijedna nije dobila šansu. A možda je tako i bolje. Da poslije ne bi sa Fani imala posla.

Pročitajte više