Zastupnici u polupraznom Saboru umiru od dosade, uhvatili smo nekoliko zanimljivih fotografija

Screenshot: YouTube/ TV Hrvatskog sabora

DRUGI dan zasjedanja ovaj tjedan, unatoč brojnim najavama o kažnjavanju zastupnika koji ne dolaze na posao, Hrvatski sabor danas popodne je - poluprazan.

U Saboru nedostaje većina zastupnika, a i ovi koji su prisutni vidno se dosađuju. Tako je, dok je Maras govorio o HRT-u, Branko Grčić dva reda iza njega popravljao nokte.



Nešto dalje Milorad Pupovac je gledao u prazno vidno se dosađujući. Velik broj zastupnika tipka po mobitelima, neki i razgovaraju u sabornici. Što HDZ-ovci rade teško je reći jer ih većine na svom radnom mjestu nema. Govoreći o HRT-u, Pernar je govorio o stanju u Siriji, Izraelu i Palestini. Rasprava je živnula tek kad je Pernar HDZ nazvao zločinačkom vlašću na što se Glasnović počeo derati iz klupe.

"Ne možete vrijeđati jednu političku stranku, a gospodina Glasnovića molim da prestane vikati iz klupe", rekao je Reiner.

Raspravu je pokušao požuriti potpredsjednik Sabora Željko Reiner koji je zastupnike upozorio da će se rasprava, ako ovako nastave, produžiti do devet sati navečer.

Pročitajte više