Zbog narodnjaka pretukli goste i slavljenice u Zagrebu

SKUPINA nasilnika, naoružana bejzbol palicama i metalnim šipkama, upala je jučer na rođendansku proslavu dviju djevojaka u Vatrogasnom domu u zagrebačkom naselju Bijenik, pretukla njih i goste te porazbijala inventar, a sve to zbog narodne glazbe.

Uoči upada skupine nasilnika u Vatrogasnom domu jedan od njih se oko jedan sat iza ponoći posvađao s dvije 22-godišnje djevojke koje su slavile rođendan. Razlog svađe je, kako je danas objavila zagrebačka policija, glazba. Naime, jedan je mladić tražio da mu se pušta narodna glazba, a kako mu nije udovoljeno otišao je te se, nakon 20-ak minuta, vratio s još 15-ak prijatelja, naoružanih bejzbol palicama i metalnim šipkama.
Nasilnici, koji očito dijele glazbeni ukus sa svojim prijateljem, upali su u dvoranu i počeli razbijati inventar, stakla na vratima i napadati goste proslave. Pritom su ozlijeđene i slavljenice. Jedna je metalnom šipkom dobila udarac u glavu, a druga je pokušala pobjeći kroz prozor, skočivši s visine od oko metar i pol, no propala je kroz krovište i pala na tlo.

Djevojke 22 rođendan neće pamtiti po dobrome, no na sreću njihove ozljede nisu teške.

U policiji kažu da tragaju za napadačima.

Pročitajte više