Zbog svađe oko toga tko je prava plavuša Švicarka izgubila oko



BIZARNA svađa oko toga tko je prava plavuša dovela je dvije Švicarke dok svađe u kojoj je jedna od njih izgubila oko.

27-godišnja Anica, sada crnka, i 41-godišnja Barbara, 27. svibnja 2007. godine samo su namjeravala popiti brendi u "Ghrigis Baru" u Zürichu. No, tada se ponovno rasplamsala mjesecima stara svađa oko plave kose, i završila tragično.

Mjesecima stara svađa

"Barbara mi je stalno predbacivala da sam bojala bosu u plavo", rekla je Anica, koja je prije dvije godine također bila plavuša, jučer pred sudom u Zürichu. Nekoliko trenutaka nakon toga, Anicina čaša za brendi završila je u Barbarinom licu. Komad stakla nanio je ozbiljnu ozljedu Barbarinom oku, i liječnici su ga morali izvaditi. Anici se sudi zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

"Barbara je tvrdila kako je prirodna plavuša. No, zbog crnog izrasta sam sumnjala u to", ispričala je Anica što se dogodilo kobne večeri. "Tada sam joj rekla da je plava i glupa. Usto sam u šali dodala kako joj je možda boja za kosu obojala i mozak", dodala je.

"Slučajno sam joj izbila oko"

Barbara je bila pijana i živčana, tvrdi Anica. "Uhvatila me za ruku i zabila mi nokte u meso. Primila sam čašu i htjela joj izliti sadržaj čaše u lice. Čuo se snažan lom. Barbara je pala s barske stolice", prepričala je Anica.

Anica tvrdi kako ni u kom trenutku nije htjela ozlijediti svoju prijateljicu, nego joj je čaša iskliznula iz ruke.

Barbara se ne slaže s tim. "Potpuna glupost. Vidi se rezultat. Izgubila sam lijevo oko", ispričala je. Barbara je zbog ozljede imala šest operacija. "Usput, prirodna sam plavuša", nastavlja ona.

Suđenje se nastavlja.

Pročitajte više