VIDEO, FOTO U Rijeci ubio mladu majku dvoje djece, rekla mu je da će ga ostaviti?

Foto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell

U RIJECI je danas pronađeno tijelo ženske osobe.

"Policija je danas, oko 10 sati i 48 minuta, zaprimila dojavu da je na području Vežice, u Ulici Andrije Peruča, u Rijeci, pronađena mrtva ženska osoba. Sve okolnosti ovog događaja se utvrđuju očevidom koji je u tijeku. Više informacija, javnost će dobiti u daljnjim obavijestima. Očevid je u tijeku i njime ravna državna odvjetnica", rekli su nam u Policijskog upravi primorsko-goranskoj.

Kako se neslužbeno doznaje, radi se o nasilnoj smrti, a žrtva je žena u ranim tridesetim godinama.

Prema još uvijek neslužbenim informacijama, muškarac kojeg policija sumnjiči za ubojstvo u Rijeci rodom je iz Duga Rese, u kojoj još uvijek ima rodbinu (pretpostavlja se da je riječ o roditeljima), pa je to ujedno i razlog zbog kojeg je dio istrage koncentriran na taj kraj - policija vjeruje da se nakon počinjenog zločina mogao zaputiti upravo tamo. Bez obzira na činjenicu da je identitet glavnog osumnjičenika policiji poznat, do zaključenja teksta nisu ga odlučili javno i obznaniti.

Također, neslužbeno se doznaje da je sa žrtvom bio u vanbračnoj zajednici, te da je otac jednog od dvoje djece koje je ubijena žena ostavila za sobom. Prema informacijama lokalnih novinara, susjedi ubijene posvjedočili su kako je par u posljednje vrijeme imao prilično problema u odnosu te da se nesretna žena nekome od njih povjerila kako tu vezu planira prekinuti.

Nedugo nakon ubojstva krenula je velika policijska akcija koja se provodi od Rijeke preko Duge Rese pa sve do Zagreba.


Video: Pixsell/Kristina Štedul Fabac

Policija zaustavlja sve redom


Naime, kako piše Radio Mrežnica, nešto poslije 13 sati na području Duge Rese, točnije Petrakovog Brda brojne policijske snage s dugim cijevima zaustavljaju promet i pretražuju automobile.

Riječ je o policijskoj akciji karlovačke i primorsko goranske policije, a slučaj je navodno povezan sa smrti žene u riječkoj Vežici.

Iz riječke policije za spomenuti radio potvrdili su policijsko djelovanje, te očevid kojeg rade u suradnji s Državnim odvjetništvom, kao i informaciju da karlovačka i riječka policija djeluju zajedno u ovoj istrazi.

Policija na Petrakovom Brdu zaustavlja sve redom, što osobna, što kombi vozila, očito u potrazi za nekim ili nečim vezanim uz slučaj pronalska mrtve žene u Rijeci.

Policijska akcija tokom popodneva proširila se sve do Zagreba, pa tako policija zaustavlja i provjerava vozila i na naplatnoj postaji Lučko. U akciju su uključene riječka, karlovačka i zagrebačka policija.

Pročitajte više