Želita opet iza rešetaka: Uhvaćena u Splitu, tražena u Zagrebu!

ŽELITA TOMIĆ opet je iza rešetaka. Uhvatili su je u Splitu kako krade u jednom stanu ni stotinu metara od sjedišta policije. Nije radi toga pritvorena, već zbog raspisane potrage zagrebačke Policijske uprave.

Nakon što je splitska policija obradila svoj slučaj, Želitinog dečka, koji je vlasnici stana prijetio škarama, pustili su na slobodu, dok su nju utrpali u kombi i prebacili u zagrebački zatvor. Pretpostavlja se da je tamo traže radi nekakvih kaznenih djela.

Želita lažna policajka

Pokazalo se da je u posljednje vrijeme Želita bila izuzetno "aktivna". Operirala je po splitskim parkovima i stanovima, ljudima se predstavljala kao policajka i naplaćivala kazne.

Zanimljivo je i da za Želitu očekuju na splitskom Županijskom sudu. Sudac Zoran Matulović već je mjesecima pokušava dovesti do sudnice kako bi dala iskaz u postupku koji se vodi protiv Cvikove drage, dubrovačke odvjetnice Ane Birimiše.

Sada kada je na sigurnom, valja očekivati da neće biti daljnjih problema u tom postupku.

Nevjerodostojne svjedokinje

S velikim nestrpljenjem se, inače, čeka i odluka Vrhovnog suda na presudu suca Matulovića koju je donio prije nešto više od godinu dana u slučaju Cvikove korčulanske narko hobotnice. U međuvremenu se, naime, pokazalo da Uskokove svjedokinje i nisu najvjerodostojnije. Sud u Dubrovniku je utvrdio da je Želita izmislila otmicu na Korčuli, a usto je i Cvik nepravomoćno u Splitu oslobođen optužbe da je prijetio Petri Gugić. Obje su ga teško teretile.

Pročitajte više