Željka Markić: Odrastanje s homoseksualcima ili sa samo jednim roditeljem je neprirodno!

Screenshot i video: YouTube/Jabuka TV

GOSTUJUĆI u emisiji Veto na Jabuci TV, Željka Markić iz Inicijative U ime obitelji na upit voditeljice bi li radije dijete stavila u Dom za nezbrinutu djecu ili dala na posvajanje istospolnoj zajednici odgovorila je kako bi svakako dijete radije stavila u dom.

"Sigurno bih dijete stavila u dom i nikako ga ne bi dala na posvajanje istospolnim parovima. Na nama odraslima je da brinemo o budućnosti naše djece i ja sam svakako spremna to činiti", izjavila je Markić.

Markić tvrdi da inicijativom za promjenom definicije braka u Ustavu ne pokušavaju nikoga diskriminirati, već samo zaštititi građane od mogućnosti sklapanja istospolnih brakova.

"Ministar Jovanović, ali i cijela Vlada, pokušavaju provesti preodgoj ovog društva, i to kroz obrazovni sustav, i puno puta su najavljivali omogućavanje posvajanja djece", istaknula je Markić.

Markić je utvrdila i kako joj je žao što će toliki novac, čak 47 milijuna kuna, biti utrošen na provođenje referenduma, ali je u svoju obranu citirala premijera Milanovića te izjavila kako je 2demokracija skupa".

"Mi samo želimo zaštititi ono što je temelj ovog društva, a to je brak između muškarca i žene i obitelj", kazala je Markić te dodala, kako prenosi Zagrebancija.com, kako je odrastanje sa samohranim roditeljem također neprirodno okruženje.

Pročitajte više