Žena iz Nebraske sinove zatočila u skučenom životinjskom kavezu

U JOŠ jednom šokantnom slučaju zlostavljanja i zanemarivanja djece, jedna je Amerikanka iz Nebraske uhićena zbog okrutnog zatvaranja svoja dva mala sina u životinjski kavez, kako dječaci po noći ne bi mogli pobjeći iz paklene prikolice.

22-godišnja Ashly Clark uhićena je u ponedjeljak navečer zajedno s još tri osobe, nakon što je policija otkrila kako je nemilosrdna žena zatvorila svoje sinove u dobi od tri i pet godina, javlja NY Daily news.

Ona je policiji rekla kako je pribjegla barbarskom činu nakon što su mališani pokušali iskočiti kroz prozor prikolice. U kavez dimenzija 106 puta 76 centimetara postavila je mali madrac, a vrata kaveza dodatno je osigurala žicom.

Policija je nakon dolaska na mjesto događaja ustvrdila kako je kuća ekstremno prljava, sve je bilo puno prljave odjeće, hrane, smeća, te životinjskog izmeta i urina.

Iz paklenog doma spašene su i dvije djevojčice, stare osam godina i osam mjeseci, no one srećom nisu bile lišene slobode poput dječaka. Roditelji djevojčica, Bryson i Samantha Eyten, koji su u dvadesetim godinama, također su uhićeni, a skrb nad svo četvero djece preuzela je socijalna služba.

Među uhićenima je i 24-godišnja susjeda nesavjesnih roditelja , a svima im sada prijete optužbe zbog zlostavljanja,  zanemarivanja djece i nezakonitog lišavanja slobode, te su im određene pojedinačne jamčevine u iznosima od po 50 tisuća dolara.

Čini se kako je zatvaranje dječaka trajalo proteklih šest mjeseci do godinu dana.

Pročitajte više