Žena koju je teolog mlatio utegom i stavio u gepek ispričala detalje napada

Screenshot: Nova TV

ŽENA koju je prošlog tjedna bivši muž, inače po zanimanju teolog, mlatio utegom i stavio u gepek ispričala detalje napada.

Našli su se da bi joj on vratio dječju robu. Mlatio je pred djecom

Pretučena Mihaela za Provjereno Nove TV je otkrila kako se sve to događalo ispred njezine zgrade, a cijeli napad vidjeli su njihovi sinovi stari tri i pol te godinu i pol dana. Reporteru Mati Barišiću ispričala je kako je sve trajalo tek nekoliko minuta, a nisu se ni svađali niti išta ružno rekli jedno drugome. Kaže da su se našli kako bi joj on vratio dječju robu koja je ostala kod njega, a u jednom ju je trenutku bivši suprug počeo udarati utegom.

„Stariji sin uznemirio se i vrištao. Dok me mlatio vani ispred auta, djeca su to sve vidjela, a kasnije kad me mlatio u gepeku, samo su čuli moje vriskove“, nastavlja Mihaela.

Tri godine proveo u sjemeništu, razmišljao o svećeničkom pozivu

Bivši muž koji ju je mlatio pred djecom i strpao u prtljažnik ranije je razmišljao o svećeničkom pozivu i tri je godine proveo u sjemeništu te završio teologiju.

Ženi su u pomoć priskočili građani koji su vidjeli cijeli događaj, pa su zajednički osumnjičenog napadača odgurnuli od vozila i na taj način njoj omogućili da u tom trenutku pobjegne u zgradu. Nakon toga on se zajedno s djecom automobilom udaljio s mjesta događaja, a iste je noći uhićen na području Osječko-baranjske županije. Određen mu je pritvor, a osumnjičen je za pokušaj ubojstva i povredu djetetovih prava. Da bi stvar bila teža, ovo nije prvi put da je 39-godišnjaka prijavila bivša supruga.

"Njegova mama krivi mene"

„Njegova mama rekla je da i ja snosim dio krivice za ovo što mi se dogodilo jer je on bio isprovociran mojim dosadašnjim postupcima, time što sam ga prijavljivala u socijalnu službu. Ja sam prijavila taj udarac iz 9. mjeseca i što me u 8. mjesecu bio pratio po kvartu“, nastavlja za Provjereno priču Mihaela i dodaje kako je policija povratno nije obavijestila ni o čemu.

Mihaela je prilikom napada zadobila višestruke prijelome lubanje, ima potpuno smrskanu šaku, ranu i podljev ispod oka te 13 rana za šivanje i zaostale komadiće metala u glavi.

Pročitajte više