Žena mladom motoristu oduzela prednost: On je teško ozlijeđen, motor se zapalio

Screenshot: Google Maps

U JUČERAŠNJOJ prometnoj nesreći koja se dogodila oko 19:15 u Šibeniku, na raskrižju ulica Put gimnazije i Jerka Machieda, teže je ozlijeđen 20-godišnji vozač motocikla, koji je zbog zadobivenih ozljeda zadržan na liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Do prometne nesreće je došlo kada je 44-godišnja vozačica pri upravljanju osobnim automobilom Citroen, šibenskih registracijskih oznaka, dolaskom do raskrižja ulice Put gimnazije i Ulice Jerka Machieda, ušla u ulicu Put gimnazije, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, a da nije propustila sva vozila koja se kreću tom cestom. Uslijed toga je došlo do sudara njenog vozila s motociklom Aprilia, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je ulicom Put gimnazije gdje postoji jedna prometna traka namijenjena za promet vozila u jednom smjeru upravljao 20-godišnji vozač. Prilikom sudara motocikl s vozačem je pao na kolnik, kada je došlo do iskrenja i požara u kojem je motocikl u potpunosti izgorio.

Protiv 44-godišnje vozačice će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, objavila je policija.

Pročitajte više