Žena tužila Trumpa da ju je kao maloljetnicu mjesecima silovao, traži 100 milijuna dolara

Foto: Shutterstock, Hina

DONALD Trump našao se u neugodnoj situaciji nakon što je jedna žena iznijela teške optužbe na njegov račun. Naime, stanovita Katie Johnson tužila je Donalda Trumpa tvrdeći da ju je 1994. godine kao trinaestogodišnjakinju silovao zajedno s osuđenim pedofilom Jeffreyem Epsteinom. Johnson traži 100 milijuna dolara odštete, a tvrdi da je na nekoliko mjeseci te 1994. godine bila Trumpova i Epsteinova seksualna robinja.

Trump je odlučno odbacio optužbe, a njegov odvjetnik čini sve kako priča ne bi dobila veći zamah.

"Optužbe su ne samo laž, već i odvratne na svim nivoima te očito izmišljene kako bi se dobila medijska pozornost", rekao je Alan Garten iz Trumpovog pravnog tima u razgovoru za Daily Mail.

Dodao je da je tužba najobičnija prevara, a da iza nje stoji netko s "nekim nivoom legalne zaštite".

Trumpovom odvjetniku je puno toga sumnjivo oko osobe koja je navodno podigla tužbu, od adrese do telefonskog broja, pa ide tako daleko da tvrdi da ta osoba ni ne postoji.

Tužbu je, naime, podigla žena koja se navodno zove Katie Johnson. Ona je navela adresu na kojoj nitko ne živi, a susjedi navedene adrese rekli su da tu nitko ne stanuje od smrti vlasnika kuće koji se zvao David Stacey, a koji je umro u listopadu prošle godine.

Zbog toga, ali i još nekoliko stvari, Trumpov pravni tim smatra da je optužbu digao netko tko ima političke motive, a tko je bio dovoljno pametan da na papiru s optužnicom ne ostavi otiske prstiju.

Pročitajte više