Žena u Našicama poginula dok je popravljala krov koji je oštetilo nevrijeme

Fotografija na prikazuje događaje iz teksta Foto: nasice.com

OLUJNO nevrijeme jučer nije zaobišlo ni istok zemlje. Došlo je do brojnih oštećenja, a čak je zabilježen i jedan smrtni slučaj. 

Naime, u Našicama je poginula 63-godišnja žena koja je sama pokušala popraviti dio krova koji je oštetilo nevrijeme.

Žena popravljala krov, pala i poginula

“Područje naše županije poharalo je olujno nevrijeme i tom prilikom oštećeno je više stambenih i gospodarskih objekata te osobnih automobila. U Našicama je prilikom sanacije krovišta, koje je oštećeno u nevremenu, 63-godišnja hrvatska državljanka na tavanu kuće pala te od zadobivenih ozljeda preminula. Na mjestu događaja obavljen je očevid i utvrđeno je kako nema elemenata kaznenog djela. U vezi s tom tragičnom nesrećom slijedi izvješće nadležnom državnom odvjetništvu”, rekao je Zoran Kon, glasnogovornik PU osječko-baranjske za Glas Slavonije. 

Olujni vjetar napravio kaos u Slavoniji i Baranji

Olujni vjetar u Osječko-baranjskoj županiji nosio je krovove, rušio stabla i čupao prometne znakove. Kako javlja Glas Slavonije, kante za smeće letjele su posvuda po gradskim ulicama, a nestajalo je i struje. Zbog olujnog vjetra vatrogasci diljem Slavonije i Baranje imali su pune ruke posla. 

Najviše posla imali su našički vatrogasci koji su imali sedam tehničkih intervencija. Na tom području pojavila se pijavica koja je nosila krovove, a uz crjepove koji su letjeli s kuća, najveća šteta nastala je na zgradi autobusnog kolodvora koji je ostao bez krova. Olujni vjetar odnio je još nekoliko krovova sa zgrada u Našicama, a oštećen je i krov dvorane Osnovne škole kralja Tomislava.

Pročitajte više