Zoran Milanović neće tužiti nespretnog starca koji mu je sa svog mobitela prijetio da će ga progutati mrak

KAD JE policija napokon uspjela ubilježiti jedan uspjeh i pronaći osobu koja je telefonski prijetila šefu SDP-a, Zoranu Milanoviću, on je odlučio kako ga neće tužiti.

Iz SDP-a su javili kako se radi o muškarcu čiji su inicijali M.Z. i koji je starije dobi, saznaje Večernji list. Podsjetimo kako je taj, sada otkriveni stariji gospodin, 17. srpnja nazvao Milanovićevu tajnicu i zaprijetio kako bi "bi predsjednik SDP-a trebao paziti kuda se noću kreće jer bi ga mogao pojesti mrak".

Prijetio s vlastitog mobitela

SDP je odmah nakon toga obavijestio o tome policiju, koja se i nije previše namučila oko njegovog pronalaska, jer je taj stariji gospodin Milanoviću prijetio s vlastitog mobitela pa mu je bilo lako ući u trag.

Čitav slučaj je zbog nedostatka slobodnih termina na zagrebačkom Općinskom sudu, prebačen u Samobor. Milanović, koji je pozvan da se očituje oko tužbe prema nespretnom i u prijetnjama nepažljivom M.Z., jednostavno je izjavio kako se uopće ne osjeća ugroženim od strane tog čovjeka te mu je tim galantnim činom poštedio puno neugodnosti, jer protiv njega policija najvjerojatnije neće prenijeti kaznenu prijavu.

K.S.
Foto: Index (Arhiva)

Pročitajte više