AutoZubak otvorio prodajne centre u Sisku i Puli

AutoZubak otvorio prodajne centre u Sisku i Puli

AUTOZUBAK, hrvatsko poduzeće za prodaju i održavanje automobila njemačkog koncerna Volkswagen, novu godinu započinje otvaranjem još dva prodajna centra, i to  u Sisku i Puli.

Time ova tvrtka, koja je prošle godine ponudila tržištu nove inventivne i jedinstvene usluge u financiranju pri kupnji i održavanju automobila, nastavlja uspješno širenje na području Republike Hrvatske.

Prodajni centri, koji su  svoja vrata javnosti otvorili 12. siječnja 2004. godine, nude marke automobila Škoda u Puli, te vozila marke VW i SEAT u Sisku. Tu su i dodatne ulsuge poput Financijskog centra koji kupnju vozila čini još povoljnijom i jednostavnijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U novootvorenim prodajnim centrima, građani će moći razgledati i isprobati sve modele automobila, a svi posjetitelji u prvim tjednima otvorenja dobit će prigodan poklon.
Prodajni saloni  AutoZubak nalaze se na adresi Ljudevita Gaja 17 (Sisak), 43. Istarske divizije 10 (Pula).

Poduzeće AutoZubak uskoro otvara i prodajno-servisni centar u Osijeku,  čime će dostići brojku od ukupno 7 poslovnih jedinica. Naime, pored Osijeka, Pule i Siska,  AutoZubak ima prodajno-servisne centre u Sesvetskom Kraljevcu, Sesvetama, Velikoj Gorici  i Varaždinu, u kojima prodaje i održava automobile marki Audi, Seat, Volkswagen i Škoda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara