BMW 730 Li za goste Oriental Hotela u Bangkoku

BMW 730 Li za goste Oriental Hotela u Bangkoku

BMW Thailand je prije nekoliko dana isporučio u Bangkoku 30 limuzina marke BMW vodećem luksuznom hotelu, legendarnom Oriental Hotel u Bangkoku.

Od 1. listopada gostima hotela stoji na raspolaganju 30 crnih BMW-a 730Li s uključenim vozačem. Sva vozila su proizvedena u BMW-ovoj tvornici u Rayongu. Tehničku skrb preuzima BMW Thailand, a flota se financira od BMW-og Financial Services.

Nakon ove transakcije Oriental Hotel postaje hotel s najvećom flotom BMW-a u svijetu. Vjernost BMW-u je dala i tajlandska vlada, koja seriju 7 koristi kao službenu limuzinu tijekom međunarodnih konferencija. Popularnost bavarske marke na Tajlandu posljednjih godina raste neviđenom brzinom. Do kolovoza 2004. godine je prodano 255 BMW-a, što je porast od 170 % u odnosu na prošlu godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oriental predstavlja u svakom pogledu apsolutni luksuz i jedinstvenu uslugu. Mi se veselimo da će vozila BMW-a serije 7 biti bitan sastav te filozofije", rekao je dr. Frank Roesler, šef BMW Thailand, za vrijeme službene predaje limuzina direktoru Orientala, gospodinu Kurtu Wachtveitlu.

Ako niste znali, Hotel Oriental u Bangkoku postoji 128 godina, a ponovno je proglašen najboljim hotelom u svijetu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara