BMW Lifestyle: Stigli novi kalendari

BMW Lifestyle: Stigli novi kalendari

PET zidnih kalendara koji će razveseliti sve, a ne samo ljubitelje BMW-a i entuzijaste ovog branda. Neuobičajeni pogledi, snimke pune estetike, iznenađujuće perspektive i očaravajuća akcija na vodi ili na trkaćim stazama - sve to karakterizira atraktivne BMW-ove kalendare za predstojeću godinu.

Zidni kalendar

Nova linija zidnog kalendara donosi profil branda uz naglasak na njegove najistaknutije značajke, dinamiku, izazovnost i kultiviranost. A sve značajke branda prikazane su na BMW-ovom zidnom kalendaru za 2008 kroz visokokvalitetne fotografije ispunjene emocijama. Svakog mjeseca, kalendar prikazuje na neuobičajen način snimku ekskluzivne lokacije na kojoj se nalazi jedan BMW-ov model, a ova kombinacija stvara iznimno kvalitetan dojam.

BMW zidni kalendar Classic

"BMW brand. Jedna uspješna priča" - to je moto BMW-ovog klasičnog kalendara za 2008. godinu. Dvanaest emocionalnih slika ilustrira veliki opseg BMW-ovih proizvoda i podsjeća na bogatu i raznoliku prošlost branda. Estetski snimci obuhvaćaju kompletnu povijest BMW-ovih avionskih motora, legendarnih motocikala i automobila te rijetkih vozila iz svijeta motorsporta.

BMW Miniatures kalendar

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BMW makete nisu samo umanjeni prikaz njihovih velikih dvojnika. Ove minijature fasciniraju zahvaljujući iznimnoj završnoj obradi i ljubavi prema detaljima.

Predanost sportovima

BMW grupacija je već više od 25 godina uključena u određene vrste sportova koje odražavaju imidž branda. Tri kalendara s motivima BMW Sauber F1 tima, BMW ORACLE Racing tima i BMW Golfsport pružaju fascinantne snimke.

BMW moto kalendar 

Zidni kalendar motorkotača omogućava vlasnicima da se detaljno prisjete svojih najdražih doživljaja sa BMW-ovim motociklima.

Zidni kalendari dostupni su od početka studenog 2007. kod BMW Tomić & Co. d.o.o., Folnegovićeva 12, Zagreb.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara