BMW predstavio novi X4 crossover

BMW je službeno predstavio novi X4 crossover, serijsku izvedbu svojedobno najavljenu istoimenim konceptom, baziranu na X3 modelu, a inspiriranu X6 modelom. Vozilo je opremljeno agresivnom prednjom maskom s istaknutom prednjom rešetkom uz koju se nalaze nakošena dvostruka svjetla i 'maglenke'. Zakrivljena krovna linija podsjeća na styling klasičnog sportskog coupea, dok straga nalazimo LED svjetla u obliku slova L te 'lažni' stražnji difuzor. Automobil je 14mm duži i 36mm niži od X3.

###

Putnička kabina slično je uređena kao u X3 modelu te je opremljena aluminijskim detaljima i sjajno crnim okvirima na kontrolnoj ploči. Stražnja sjedala podijeljena su u omjeru 40:20:40, a njihovim sklapanjem zapremnina prtljažnika povećava se na 1.400 litara.

Ispod 'haube' bit će dostupan čitav niz motora, uključujući 2.0 i 3.0-litrene, 4 i 6-cilindrične TwinPower Turbo jedinice čija se snaga kreće od 184 do 313 KS, a razvijaju od 270 do 630 Nm okretnog momenta. Novi BMW X4 krenut će u proizvodnju ovog proljeća.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara