Bugatti potvrdio još brži Chiron!

Bugatti potvrdio još brži Chiron!

 Foto: Bugatti

BUGATTI je potvrdio kako će Chiron dobiti još moćniju izvedbu, dok je toples izdanje isključeno. 
 
Tijekom otvaranja obnovljenog Bugattijevog salona u Londonu, šef marketinga i prodaje, Stefan Brungs izjavio je kako roadster izdanje Chirona nije u planovima tvrtke. Kompanija je potpunosti fokusirana na proizvodnju 500 primjeraka standardnog Chirona, a trenutni planovi tiču se još brže izvedbe kao nasljednika Super Sport izvedbe Veyrona, javlja Autocar.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Sve govori kako ćemo do kraja desetljeća sasvim sigurno imati novog brzinskog rekordera. Chiron će se u početku isporučivati s limitatorom na 420 km/h, no mišljenja su kako bez njega može potegnuti i do 468 km/h, osjetno više od Veyrona Super Sport koji sa 431 km/h od 2010. godine drži brzinski rekord. Pitanje je samo koliko će onda moći postići Super Sport izvedba Chirona, možda i magičnih 500 km/h?
 
I na kraju još jedna informacija. Pričajući o prodaji Brungs je naznačio kako visoka cijena Chirona nije problem u plasmanu modela. Naime, kupci u prosjeku povrh početnih 2,4 milijuna EUR odaberu još bar 300.000 EUR vrijedne opcije. Da, dodatna oprema na Chironu u prosjeku iznosi 393 prosječne hrvatske neto plaće.   
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara