Ford Ka: Start na 78.400 kn

Ford Ka: Start na 78.400 kn

NOVI Ford Ka osvaja svojim brojnim kvalitetama, a sada i sniženom cijenom.

Najmanji pripadnik Fordove ergele pruža za ovu marku prepoznatljivu dinamiku, a dostupan je u širokoj paleti opreme, a posebno se obraća mlađoj populaciji.

Model na hrvatskom tržištu starta cijenom od 78.400 kn.

Zimska servisna akcija u Fordu

Ford je za svoje klijente i korisnike servisnih usluga predvidio besplatni pregled u 40 točaka i akcijsku ponudu 8 paketa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pregled obuhvaća detaljnu kontrolu 40 najznačajnijih dijelova i sklopova automobila kako bi sigurnost na putovanjima i u svakodnevici bila zajamčena. Akcijska ponuda paketa uključuje zimski komplet kotača, akumulatore, metlice brisača, gumene tepihe i prostirke, set ratkapa, osnovne krovne nosače i nosače za skije plus Thule box, tekućinu za pranje i Garmin navigacijski uređaj.

Primjerice, zimski komplet kotača koji uključuje zimsku gumu montiranu na naplatak može se nabaviti već od 752 kn, a originalni akumulator s 3 godine jamstva po cijeni umanjenoj za 20%.

Uz pogodnosti koje ove zime nude Fordovi servisi, svaki kupac za potrošeni iznos iznad 500 kn dobiva na poklon kapu i rukavice. 

Servisna akcija uključuje cijelu ovlaštenu servisnu mrežu u Hrvatskoj, a traje od 19.listopada do 31.prosinca ove godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara