Glasajte i odaberite budući Peugeotov koncept

Glasajte i odaberite budući Peugeotov koncept

TREĆI Peugeot dizajnerski natječaj ulazi u finalnu fazu u kojoj javnost aktivno sudjeluje u stvaranju novog koncepta koji će biti prikazan na auto-salonu u Frankfurtu.

U konkurenciji gotovo 3.800 projekata pristiglih na 3. dizajnerski natječaj pod nazivom "Nacrtajte budući Peugeot vaših snova" stručni žiri sastavljen od predstavnika Peugeota  odabrao je 30 najboljih. Svi odabrani projekti prikazani su na Internet stranici www.peugeot-concours-design.com i za njih se može glasati putem Interneta. Svaka studija prikazana je putem nekoliko slika. Također, dostupan je tekstualni dokument u kojem dizajner opisuje način razmišljanja pri razvoju automobila odnosno ideje koje je prenio na papir.

Deset finalista dobivenih glasanjem putem Interneta biti će poznato 24. siječnja na istoj web stranici, dok će pobjednik biti proglašen sredinom veljače. Na ženevskom auto-salonu generalni direktor Peugeota g. Saint Geours uručit će pobjedniku nagradu "La Griffe" i ček od 6.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Automobil će u konceptnom izdanju biti prikazan na auto-salonu u Frankfurtu, dok je konačna realizacija predviđena za sredinu iduće godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara