Honda Civic osvaja nagrade

KVALITETA proizvodnje, inovativan dizajn i vrhunska tehnologija samo su neke od karakteristika koje krase Kondine automobile. Tako misli i udruga automobilskih novinara Kanade, koja Hondi Civic dodjeljuje dvije prestižne titule.

Novi Civic osvojio je titule najekonomičnijeg i najboljeg sportskog automobila za 2006. godinu. Članovi udruge smatraju da novi Hondin kompakt nudi visoke performanse i izrazito nisku potrošnju goriva, te pritom nudi jedinstveni vanjski izgled i profinjeni dizajn unutrašnjosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poslije samo dva mjeseca službene prodaje na tržištu, novi Civic rezultirao je rekordnom prodajom", ponosno je na dodjeli izjavio Jimm Miller, predsjednik Honde Kanada.

Iz SAD-a stiže još jedna nagrada. Nakon što je osvojila titulu  "Car of the Year 2006", Honda Civic je po ocjeni američkih osiguravajućih kuća dobila zlatnu nagradu kao najsigurniji automobil u segmentu i jedan od deset najsigurnijih automobila na tržištu.

Što se tiče hrvatskog tržišta, Civicu je stručni žiri Hrvatske automobilske udruge dodjelio zlatnu plaketu za automobil 2006 godine u kompaktnoj klasi. Nova generacija najpopularnijeg Hondinog modela na hrvatsko tržište dolazi krajem siječnja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara